Beste wensen voor het nieuwe jaar!
2 jaar garantie
Voor élke fiets
Levering met b-post
Installatie mogelijk

Aankoppelscooter TOTTI

Uw referentie:
Levering na 5 werkdagen
€1.590,00
  • Informatie
  • Reviews
Bekijk even dit filmpje van de Totto in actie: 

Turbobike heeft sinds de oprichting 7 jaar geleden snel naam gemaakt onder mensen met een mobiliteitsbeperking. Handbikes voorzien van elektrische ondersteuning werd een specialiteit en vele klanten kunnen dankzij ons terug volop genieten van hun mobiliteit.

Turbobike heeft zijn ervaring in de ombouw van duizenden fietsen en handbikes gebruikt om een aankoppelscooter te onwikkelen volgens onze gekende principes: No-nonsens, gebruiksvriendelijk, kwalitatief en bulllet-proof en dit tegen een onklopbare prijs.

De nieuwe aankoppelscooter bestaat voor 100% uit roestvast staal. Geen dure plastieken klemmetjes bij Turbobbike! De scooter kan heel eenvoudig ingesteld worden naar elke lichaamsbouw. Balhoofdshoek, grondspeling, stuurafstand, het is allemaal eenvoudig regelbaar dankzij enkele inventieve ontwikkelingen die deze scooter uniek maken en ongetwijfeld gekopieerd zullen worden.

Eens ingesteld koppel je de scooter aan of af in minder dan 10 seconden. En bovendien past hij op het overgrote deel van de rolstoelen. De motor beschikt over een fenomenaal koppel én een achteruit functie. Dit in combinatie met de minieme draaicirkel maakt dat je jezelf nooit vastrijdt.

De Samsun Li-ion batterij van maar liefst 700 Watt-uur (36V) geeft je een actieradius van minstens 50 km en bij weggebruik waarschijnlijk 100 km.

Standaard is de Totti begrensd op 18 km/u (wettelijk maximum voor “voortbewegingstoestellen”) maar de top ligt op 30 km/u. Als je je off-road eens wil amuseren kan je de onbegrensde controller gebruiken (gratis bijgeleverd).

Turbobike beulde het prototype maandenlang af in de bossen van Brasschaat zonder nog maar een piepje tot gevolg. Nu is het jullie beurt om te kijken wiens grens het verste ligt, die van jullie of die van de Totti...

De TOTTI aankoppelscooter bevat volgende onderdelen
- Een aankoppelscooter volledig afgemonteerd met INOX materialen.
- Een SAMSUNG Fish-batterij van 36 Volt 18Ah (Li-ion), 648Wh 
- Een LCD display / bedieningspaneel om op je stuur te monteren 
- Een controller - het brein van je ombouwset ingebouwd in controllerdoos op maat.
- Een oplader voor de batterij
- Een gashendel (Vooruit en achteruitfunctie)
- 1 remgreep met motoronderbreking 
- Een SPEED wiel met motor van 250 watt (Aluminium dubbel wandig gebuste velg en roestvaste stalen spaken 3 maal gekruist gespaakt) 
- Staander
- alle aankoppelonderdelen


 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen