Wegens aanhoudende problemen met onze hoofdleverancier/aandeelhouder blijft Turbobike -voorlopig- gesloten. Door het niet naleven van leverings- en betalingstermijnen, foute leveringen en het uitblijven van leveringen hebben we simpelweg niks meer te verkopen. Meer info volgt.
2 jaar garantie
Voor élke fiets
Levering met b-post
Installatie mogelijk

Certificate Of Conformity voor al onze motoren

 • Geplaatst op
 • Door Turbobike
 • 9
Certificate Of Conformity voor al onze motoren

Op 1 oktober 2016 verandert er één en ander omtrent de wetgeving van elektrische fietsen op de openbare weg. Een gelijkvormigheidsattest van onze motoren kan dan van pas komen om uw fiets te laten verzekeren en in te schrijven als bromfiets klasse P.

U kan hier de gelijkvormigheidsattesten van onze motoren downloaden:

Deze lijst wordt later nog aangevuld met:


Attest Wielmotoren 1000W

Reacties

 1. Pieter Sablon Pieter Sablon

  Beste Mathias, alles is nog nieuw nu omtrent deze nieuwe wetgeving. Wij zijn zelf gestart met het inschrijven van onze fietsen. De datum eerste inschrijving was niet vereist. Het is wel nog wachten op de nummerplaten tot minimum 17 november. Er is ook al uitstel aangekondigd omdat er nog te veel vragen zijn en de productie van de platen nog niet op punt staat.

 2. nuyts ingrid nuyts ingrid

  Ik weet niet hoeveel watt mijn motor heeft. Kunnen jullie dat nog nazien? Hij werd in juni 2011 gemonteerd. Mijn adres: Vinkenlaan 3, 2540 Hove
  Alvast bedankt! Hij gaat in stand 3 tot ongeveer 30 à 32 km/uur

 3. mathias mathias

  geachte,
  Dus mijn fiets die voorzien is van een speed motor van TurboBike en die niet autonoom kan rijden, daar kan ik een nr plaat mee bekomen op basis van het COC attest van de motor die op jullie site staat?
  Hoe bepaalt men dan de datum van eerste inschrijving?

 4. Frederik Frederik

  Hoi,
  ik heb ook een zelfbouw e-bike 1000 W. Hopelijk komt dit snel in orde anders moet ik vanaf 1 oktober een andere oplossing zoeken om te gaan werken...

 5. Pieter Sablon Pieter Sablon

  Beste,

  Deze cetrificaten trachten wij nog te bekomen. Zodra deze in ons bezit zijn, post ik ze op onze website.

 6. Philip Clara Philip Clara

  Beste , ik heb een zelfbouw e-bike 1000 W en tracht die nu ook wettig in orde te krijgen. Is er een mogelijkheid om een gelijkvormigheids attest te bekomen. kan het misschien als ik een andere motor koop met gelijkvormigheids attest ?

  Vriendelijke groeten
  Philip

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden