Wegens aanhoudende problemen met onze hoofdleverancier/aandeelhouder blijft Turbobike -voorlopig- gesloten. Door het niet naleven van leverings- en betalingstermijnen, foute leveringen en het uitblijven van leveringen hebben we simpelweg niks meer te verkopen. Meer info volgt.
2 jaar garantie
Voor élke fiets
Levering met b-post
Installatie mogelijk

De Gekte Is Compleet. Bijna Alle Ombouwsets Uitverkocht. Bestel Tijdig!

  • Geplaatst op
  • 0
De Gekte Is Compleet. Bijna Alle Ombouwsets Uitverkocht. Bestel Tijdig!

Zoals gezegd, de gekte is compleet;

Wijzelf denken elk jaar opnieuw dat de verkoop van elektrische fietsen -en dus ook ombouwsets- nu wel op kruissnelheid zal zitten. En hoewel we elk jaar toch anticiperen op een groei van 20%, blijkt dit altijd te weinig waardoor we elk jaar wel eens een korte tijd zonder ombouwsets zitten.

Maar dit jaar tart alle verbeelding. De containers zijn quasi uitverkocht voordat ze aankomen. Uiteraard zit de service die we al 7 jaar bieden, en onze nieuwe, fluisterstille wielmotoren met TFT scherm er voor iets tussen, maar de container die donderdag 1 juni is gearriveerd is vandaag, woensdag 7 juni, volledig uitverkocht! Een luxeprobleem, dat beseffen we maar al te goed, maar wel vervelend voor jullie, onze klanten.

Dit is een situatie die we deze zomer niet meer rechtgetrokken krijgen. Er zit zo’n 3 maanden tussen bestelling en levering. Dit kan onmogelijk sneller vanwege de enorme vraag naar lithium batterijen. Het enige wat we kunnen doen is nu nog meer bestellen om vanaf september aan de vraag te kunnen voldoen.

Naar onze klanten toe blijven we de wachtkorting hanteren om de pijn van het wachten toch enigszins te verzachten.

  • €2 korting per dag, als u nu reeds bestelt en betaalt, en u wacht op de nieuwe levering voor wij uw ombouwset aan huis bezorgen. (Enkel geldig op uitverkochte ombouwsets)

De volgende container wordt half juli verwacht, maar alles wijst erop dat ook deze op een mum van tijd uitverkocht zal zijn. Bestel dus tijdig uw kit, het enige dat we kunnen beloven is dat u nooit meer dan 4 weken zal moeten wachten.

Ook hebben we net besloten open te blijven tijdens het bouwverlof omdat er dan net nieuwe containers arriveren en we zo het wachten voor jullie toch wat kunnen beperken.

  

Bedankt voor uw vertrouwen, al 7 jaar lang!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden