Wegens aanhoudende problemen met onze hoofdleverancier/aandeelhouder blijft Turbobike -voorlopig- gesloten. Door het niet naleven van leverings- en betalingstermijnen, foute leveringen en het uitblijven van leveringen hebben we simpelweg niks meer te verkopen. Meer info volgt.
2 jaar garantie
Voor élke fiets
Levering met b-post
Installatie mogelijk

Dubbele Lente Promotie

  • Geplaatst op
  • Door Turbobike
  • 0
Dubbele Lente Promotie

Elk jaar is er wel een periode waar onze ombouwsets zo goed als uitverkocht geraken. Dit jaar is deze periode vroeger aangebroken dan verwacht. Het onverwachte succes van onze nieuwe ombouwset is hiervan mee de oorzaak.

Wij vangen deze periode altijd op met een actie of een promotie. Dit jaar doen we een dubbele promotie die loopt tot onze nieuwe levering toekomt. Daarna keren we terug naar de standaard prijzen.

ONZE NIEUWE LEVERING WORDT VERWACHT ONZE WINKEL VOOR EIND MEI 2017.

Tot dan kan u genieten van volgende promoties:

  • €100 Korting op alle middenmotor ombouwsets in combinatie met een Rack-batterij Type 2016.
  • €2 korting per dag, als u nu reeds bestelt en betaalt, en u wacht op de nieuwe levering voor wij uw ombouwset aan huis bezorgen. (Enkel geldig op uitverkochte ombouwsets)


Met andere woorden. Als u reeds bestelt op 19 April en u ontvangt uw nieuwe ombouwset eind mei (31 mei) zoals gepland dan hebt u recht op een korting van maar liefts €82 (42 dagen x €2). Vanaf de dag dat wij uw betaling ontvangen tot de dag dat wij uw bestelling verzenden.

Het bedrag van uw korting wordt dan teruggestort op uw bankrekening. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden