Wegens aanhoudende problemen met onze hoofdleverancier/aandeelhouder blijft Turbobike -voorlopig- gesloten. Door het niet naleven van leverings- en betalingstermijnen, foute leveringen en het uitblijven van leveringen hebben we simpelweg niks meer te verkopen. Meer info volgt.
2 jaar garantie
Voor élke fiets
Levering met b-post
Installatie mogelijk

Ombouwset 2017

 • Geplaatst op
 • Door Turbobike
 • 13
Ombouwset 2017

Beste klanten,

Turbobike maakt zich klaar voor het nieuwe seizoen. In 2017 doen we dat door uit te pakken met een volledig nieuwe ombouwset. We blijven natuurlijk onze klanten met een ombouwset "type 2016" voorzien van dezelfde garantievoorwaarden en behouden een voorraad van de nodige reserve-onderdelen.

Wat is er allemaal nieuw?

Binnenkort kan u dit allemaal tot in de fijnste details nalezen op onze website. Voorlopig kan ik al het volgende vermelden. De nieuwe ombouwset verschilt van de vorige in volgende opzichten:

- Een stillere motor.
- Een kleuren-LCD met meer instellingen en mogelijkheden
- Een batterij met nog meer actieradius (36V/17Ah)
- Gashendel als optie
- Remonderbrekers als optie


Wat blijft er hetzelfde?

U behoudt dezelfde kwaliteitsgarantie die u van Turbobike gewoon bent. Ook de 2 jaar garantie op al onze ombouwsets blijft ongewijzigd. Onze wielmotoren blijven beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

Hoe zit het met de prijs?

De standaard prijs van een ombouwset wordt €749. Zo blijven we de scherpste prijs voor dit type ombouwsets behouden. 

Veel fietsplezier en maak er een mooi jaar van,

Turbobike

 

Reacties

 1. Turbobike Turbobike

  Het inschrijven van de fiets zal niet lukken met dat certificaat. Je bent als je ombouwt immers zelf fabricant en moet zelf het certificaat van je fiets voorzien. Dit is binnen het huidige wettelijke kader nog niet mogelijk. De overheid is deze piste wel verder aan het onderzoeken.

 2. Werner Werner

  Ik bezit een stealth Ombouwkit en zie dat er certificaten ( COC ) online staan, kan je hiermee de fiets inschrijven als speed Pedelec?

 3. Turbobike Turbobike

  Dat is een goede vraag Pieter Jan. Het is inderdaad zo dat de motoren aangepast zijn aan hun wielmaat. Ongeacht het formaat dat je bestelt 20/24/26/28 inch, haalt de motor altijd dezelfde snelheid. Bestel je dus een 20'' wiel voor een bakfiets dan zal dit wiel meer toeren doen dan een 28'' wiel voor een standaard fiets.

 4. Pieter Jan Verfaillie Pieter Jan Verfaillie

  Beste,


  Wat is de RPM van de voorwielmotor? De motor wordt wel aangeboden voor wielen van 20", maar is de motor hier ook op aangepast? Maw, kan de motor de beschreven snelheid wel halen als het een 20" wiel betreft (bvb bij een bakfiets).

  Alvast bedankt!


  Mvg,
  Pieter Jan

 5. Pieter Sablon Pieter Sablon

  De controller dien je enkel te plaatsen in geval van een wielmotor. Bij een middenmotor zit de controller ingebouwd in de motorbehuizing. Je plaatst de controller in de controllerdoos aan de bagagedrager. Je kan geen foute kabels met elkaar verbinden. Alles past waar het hoort.

 6. j Braem j Braem

  ik overweeg om een ombouwset aan te kopen maar
  nergens in de handleiding vind ik hoe en waar de controller geplaatst wordt,
  of zie ik het over het hoofd ?
  alvast bedankt voor het antwoord
  Joris

 7. Christiaan Van Haesendonck Christiaan Van Haesendonck

  beste , mijn echtgenote heeft momenteel een thompson fiets met shimano deore groep 9 speed, wegens gezondheidsredenen kan zij deze fiets niet meer ten volle gebruiken en denken we dus aan een ombouw naar een electr. fiets. Enkele vragen hierbij, 1ste vraag welke batterij, vrouw zal in zomer en lente seizoen ongeveer een 30 km per dag rijden, en max een dagtrip van een 70 tal km. 2de vraag, haar fiets heeft een voorvering is dat een probleem?, 3de vraag ik zou de ombouw zelf doen (doe nu momenteel meeste onderhoud zelf aan mijn fietsen) 4de vraag kan ik de set ergens ophalen ipv per post te bestellen?
  5de vraag hoelang duurt het ongeveer voor ik een set zou kunnen afhalen of thuis bekomen?
  veel vragen dus :)


  mvg
  Christiaan.

 8. Pieter Sablon Pieter Sablon

  binnenkort. nog even geduld . Ik kan wel al melden dat deze bij eerste lancering enkel zal werken voor iphone gebruikers. De android versie volgt in maart hopelijk.

 9. Pieter Sablon Pieter Sablon

  Ja, vanaf maandag verkrijgbaar op onze website. Vrijdag en zaterdag reeds in oinze winkel.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden