Wegens aanhoudende problemen met onze hoofdleverancier/aandeelhouder blijft Turbobike -voorlopig- gesloten. Door het niet naleven van leverings- en betalingstermijnen, foute leveringen en het uitblijven van leveringen hebben we simpelweg niks meer te verkopen. Meer info volgt.
2 jaar garantie
Voor élke fiets
Levering met b-post
Installatie mogelijk

Handleiding & installatie

 
Eenvoudige installatie met stap-voor-stap handleiding

De installatie van uw Turbobike kan u gerust helemaal zelf. In deze handleiding vindt u alle info voor het gebruik en de installatie van uw ombouwset. De meeste mensen zijn op enkele uren klaar met het ombouwen van hun fiets. Lees gerust al even deze handleiding door om u ervan te overtuigen dat het helemaal niet moeilijk is. Wens u toch hulp bij de installatie? Dat kan! Wij helpen u graag. Neem gerust even contact met ons op.

 
Installatie door Turbobike.

Wenst u de installatie niet zelf te doen? Dan doen wij dit graag voor u. Een installatie van een ombouwset op een standaard dames- of herenfiets kost €200. Installaties voor speciale fietsen (tandems, bakfietsen, enz) kan u best op voorhand even met ons bespreken voor een juiste prijs. U kan ons altijd vrijblijven contacteren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »