Wegens aanhoudende problemen met onze hoofdleverancier/aandeelhouder blijft Turbobike -voorlopig- gesloten. Door het niet naleven van leverings- en betalingstermijnen, foute leveringen en het uitblijven van leveringen hebben we simpelweg niks meer te verkopen. Meer info volgt.
2 jaar garantie
Voor élke fiets
Levering met b-post
Installatie mogelijk

Nieuwe levering


Alweer uitverkocht!? Jawel, de nieuwe ombouwset die Turbobike in 2017 introduceerde, is slachtoffer van zijn eigen succes.

Deze zomer kan u niet anders dan op voorhand reserveren via onze website om zeker te zijn van uw ombouwset eens de nieuwe levering toekomt. De vorige twee leveringen waren telkens onmiddellijk uitverkocht. Dit wil niet zeggen dat er niks meer te krijgen valt. Alles wat uitverkocht is staat duidelijk zo vermeld op onze website. Op dit moment kan u enkel de rack-batterijen niet meer verkrijgen. Die moet u dus tijdig reserveren.

Ondertussen bieden wij u nog altijd de - ondertussen vertrouwde - wachtkorting aan. U krijgt twee euro korting per dag dat u moet wachten op de levering van uw ombouwsetUw korting wordt berekend op basis van het aantal dagen tussen het ontvangen van uw betaling en het verzenden van uw ombouwset. De korting krijgt u achteraf op uw rekening teruggestort.

De volgende levering wordt verwacht op 3 september in de haven van Antwerpen.

U kan hier het traject van het containership EVELYN MAERSK op de voet volgen. Dit schip levert onze nieuwe voorraad.
Wacht zeker niet om je ombouwset te bestellen. De vorige container was reeds uitverkocht voor deze toekwam.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »