Wegens aanhoudende problemen met onze hoofdleverancier/aandeelhouder blijft Turbobike -voorlopig- gesloten. Door het niet naleven van leverings- en betalingstermijnen, foute leveringen en het uitblijven van leveringen hebben we simpelweg niks meer te verkopen. Meer info volgt.
2 jaar garantie
Voor élke fiets
Levering met b-post
Installatie mogelijk

Betaalmethoden


Bankoverschrijving

De voordeligste manier van betalen. U betaalt geen extra kosten. Maar u moet wel de moeite doen om via homebanking of uw bank het verschuldigde bedrag aan ons over te schrijven. Alle informatie die u nodig heeft om uw factuur te voldoen, wordt aan u toegestuurd via e-mail na het voltooien van uw bestelling. 

Alle betalingen aan Turbobike kunnen op volgende rekeningnummer:

IBAN BE47 7350 3101 0480 

Gelieve altijd uw ordernummer te vermelden bij betaling. 

Bancontact/ Maestro

U kan ook rechtstreeks betalen via Bancontact of Maestro tijdens de bestelprocedure op onze website. Voor deze betaalmethoden rekenen wij de transactiekosten door aan onze klanten. (voor Bancontact en Maestro is dit respectievelijk 1,2% en 1,8% van het totale aankoopbedrag.)

U kan in onze winkel in Kapellen ter plaatse ook betalen met Bancontact of Maestro. Hier zijn geen transactiekosten van toepassing.

Payment Gateway.

Turbobike werkt voor de afhandeling van alle online betalingen samen met Seoshop Payments en Mollie BV. Dit zijn zeer betrouwbare partners voor het veilig verwerken van uw transactie. Als u tijdens het betaalproces wordt doorverwezen naar een pagina van onze partners is dit perfect normaal. 

Aanvaarden jullie ecocheques?

Wij aanvaarden helaas geen ecocheques, daar de 2 uitgevende instanties een commissie vragen van 5%. Omdat wij met een hoge verkoopprijs en een relatief lage winstmarge zitten is dit voor ons erg nadelig. 

Het enige alternatief is om dit door te rekenen aan de klant door een prijsverhoging, maar dan betaalt u mee aan de mooie wagen van "meneer de ecocheque-directeur". Ook de mensen die andere betaalmiddelen gebruiken. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »