Wegens aanhoudende problemen met onze hoofdleverancier/aandeelhouder blijft Turbobike -voorlopig- gesloten. Door het niet naleven van leverings- en betalingstermijnen, foute leveringen en het uitblijven van leveringen hebben we simpelweg niks meer te verkopen. Meer info volgt.
2 jaar garantie
Voor élke fiets
Levering met b-post
Installatie mogelijk

Verzending en levertermijn

Voor het verzenden van uw bestelling werkt Turbobike samen met Bpost. Zij zijn een betrouwbare partner die ons tot nu toe nog nooit in de steek liet. Al onze zendingen in België worden door bpost binnen de 24u geleverd nadat wij ze hebben verzonden. Een verzending naar Nederland is gemiddeld twee dagen langer onderweg.

Hoelang moet u wachten voor uw bestelling thuis geleverd wordt?

Turbobike verzendt alle bestellingen op twee vaste dagen in de week. Maandag en donderdag. Op deze dagen controleren wij eerst of we uw betaling goed hebben ontvangen. Indien dit het geval is, verzenden wij onmiddellijk en wordt er bij u dus dinsdag of vrijdag door bpost geleverd. Bent u niet aanwezig op het moment dat bpost uw bestelling komt aanbieden dan kan zelf uw bestelling afhalen bij een postpunt in uw buurt. Bpost laat hiervoor de nodige info achter in uw brievenbus.

Op deze manier leveren wij alles binnen de 5 dagen na het ontvangen van uw betaling.

Wij verzenden naar elk adres in België en Nederland.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten worden berekend aan de hand van het totale gewicht van uw bestelling. Zo kost een verzending van 1 ombouwset €10, 2 ombouwsets ongeveer €20, enzovoort.

Opgelet: Tijdens actiedagen of bij promoties gelden er soms andere leveringsvoorwaarden en termijnen voor levering. Een actie of promotie staat altijd duidelijk aangekondigd op de homepage van onze website.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »