Wegens aanhoudende problemen met onze hoofdleverancier/aandeelhouder blijft Turbobike -voorlopig- gesloten. Door het niet naleven van leverings- en betalingstermijnen, foute leveringen en het uitblijven van leveringen hebben we simpelweg niks meer te verkopen. Meer info volgt.
2 jaar garantie
Voor élke fiets
Levering met b-post
Installatie mogelijk

Waarom Ombouwen?

Waarom je eigen fiets laten ombouwen met elektrische trapondersteuning ?

  • Aanbod van elektrische fietsen is beperkt.
  • Meeste mensen hebben reeds een goede fiets
  • Uw eigen fiets is toch nog steeds ... uw eigen fiets.
  • Een omgebouwde fiets staat het dichtste bij uw persoonlijke voorkeur


Fietsen is een gezonde manier om je te verplaatsen

Fietsen is één van de gezondste manieren om u voort te bewegen. Het vergroot de longcapaciteit en bijgevolg kunnen de spieren beter van zuurstof worden voorzien.
Na 30 minuten fietsen zijn de suikers verbrand en dan zullen de slechte vetten verbranden. Een ideale manier om te vermageren dus. Wanneer u een uur fietst aan een matig tempo van 20km/u verbrandt iemand van 60kg rond de 480 Kcal per uur.

Verminder uw ecologische voetafdruk

Een gemiddelde wagen stoot per jaar 163 gram Co2 per gereden kilometer uit.
Met een afstand van 20km per dag voor woon / werk verkeer zal dit op jaarbasis een uitstoot geven van 717.2 kg Co2 per jaar.

Bespaar tijd

De gemiddelde snelheid van een fietser is tussen de 7 en de 15km per uur.
Met trapondersteuning ligt deze al gevoelig hoger. Hier ligt de gemiddelde snelheid tussen de 25 en de 30km/ uur.

Iemand die per dag een afstand aflegt van 20km zal gemiddeld een tijdswinst maken van 1 uur en 5 min. Voor iemand die 5 dagen per week gaat werken en dit 11 maanden geeft dit een tijdswinst op van 238 uur per jaar. ofwel 9.9 dagen.

Fiscale voordelen

Wie met de fiets naar het werk gaat kan aanspraak maken op fiscale voordelen. Deze verschillen van uw paritair commite, maar deze kunnen oplopen tot 0.20€ per afgelegde afstand. En dit voor de heen als de terug weg.
Wanneer iemand per dag 10km naar en 10km van zijn werk rijdt, zal per dag een fiscale bijdrage van 4€ ontvangen. Dit tegen 20 dagen per maand en voor 11 maanden geeft een totaal van 880€ per jaar.

U kan in 1 jaar tijd de investering van uw elektrische fiets terug winnen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »